Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

VOC Logistics sluit huurovereenkomst 5.650 m² op Fokker Logistics Park

april 20, 2016

Fokker 7+8 exterieur stpt01_2014-07-01_LRSCHIPHOL 20 april 2016 – VOC Logistics, een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in luchtvrachtvervoer van en naar Azië, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor vestiging op het Fokker Logistics Park in Oude Meer. Men heeft totaal circa 5.650 m² bedrijfsruimte gehuurd in ‘Fokker 7’, waarvan circa 555 m² kantoor en 25 parkeerplaatsen.

Het Fokker Logistics Park is een herontwikkeling van het voormalig Fokker fabrieksterrein naar een hoogwaardig logistiek park. Het park is zwaar beveiligd door gebruik te maken van 24/7 bemande periferiebeveiliging.

Fokker 7 is het eerste logistieke gebouw ter wereld gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie. Cradle to Cradle®  is een innovatieplatform ontwikkeld door de Amerikaanse architect William McDonough en scheikundige Michael Braungart.

Het is een multifunctioneel gebouw van dat modulair en demontabel is geconstrueerd met gezonde materialen vanuit de Cradle to Cradle filosofie. Zowel voor de infrastructuur als voor het gebouw de maatregelen ingevuld naar de basis principes: diversiteit, gezondheid, circulariteit, energie, waterbeheer en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

FOKKER 7|8 wordt gerealiseerd door AFBP C.V., een samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners. VOC Logistics werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief