Schiphol , 1 juli 2019 – Business Partners Bunsee & De Vré Logistics Support (“BBV”), een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het logistieke proces van luchtcargo en wegtransport, heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met Delin Capital Asset Management (“Delin”) voor circa 6.600 m²  logistieke ruimte op het bedrijventerrein Fokker Logistics Park.

Het logistieke object is gelegen aan de Fokkerweg 300 in Amsterdam (Oude Meer) op het bedrijventerrein Fokker Logistics Park, het vroegere fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker, ten oosten van de luchthaven van Schiphol en op heel korte afstand van het vrachtcentrum van de vlieghaven. De locatie is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A4 en A9 en is ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

BBV heeft door deze uitbreiding het volledige Logistics Center 8 in gebruik, totaal 18.875 m², verdeeld over circa 17.235 m²  warehouse inclusief mezzanine en circa 1.640 m²  kantoorruimte. Het hele gebouw (Center 7 en 8) van circa 37.750 m²  is met deze overeenkomst ook volledig verhuurd.

BBV werd bij de totstandkoming van het huurcontract begeleid door VLIEG Advies Groep. Delin werd geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners en Cushman & Wakefield.