Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

TE HUUR: circa 180.000 m² bedrijfsruimte in de haven van Vlissingen

april 19, 2018

Rotterdam 19 april 2018 – In het havengebied van Vlissingen komt voor de verhuur/verkoop circa 180.000 m² bedrijfsruimte beschikbaar, verspreid over 9 loodsen. De loodsen zijn gelegen naast het terrein van Verbrugge Terminals.

De loodsen, variërend in grootte van circa 14.500 m² tot 29.000 m², verkeren in uitstekende staat en beschikken allemaal over onderheidde vloeren met een maximale draagkracht van 10.000 kg/m², een maximale nokhoogte van 16 meter en meerdere grote overheaddeuren op maaiveldniveau.  Van de beschikbare loodsen zijn er 7 op bovenstaande luchtfoto gearceerd, de overige 2 loodsen bevinden zich elders op het bedrijventerrein.

Voor toekomstige gebruikers is het mogelijk om in samenspraak met Verbrugge gebruik te maken van de vele faciliteiten binnen het complex, zoals een diepzeekade, dagelijkse barge verbinding naar Rotterdam en Antwerpen, hef- en hijs materieel en gecertificeerd personeel zoals operators, kraanmachinisten, lassers etc.

INDUSTRIAL real estate partners is door mede eigenaar Access World  aangesteld als makelaar voor de verhuur en/of verkoop van de objecten.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief