Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Startschot gegeven voor bouw van 27.000 m² distributiecentrum DC 1220 Gouda

november 2, 2023

Gouda, 2 november 2023 – Een spannende ontwikkeling markeert de horizon van Gouda, waar vandaag het startschot wordt gegeven voor de bouw van een indrukwekkend distributiecentrum.

Gelegen op een strategische locatie langs de A12 met een directe verbinding naar de A20 richting Rotterdam, wordt dit hoogwaardige distributiecentrum met een oppervlakte van meer dan 27.000 m² een belangrijk baken in de logistieke wereld. De ontwikkeling is in handen van Green Real Estate en White House Development, terwijl Heembouw Architecten verantwoordelijk is voor het indrukwekkende ontwerp. Deze opvallende brownfield ontwikkeling zal verrijzen op een ruim kavel van 4 hectare.

De oude bedrijfsruimten zijn inmiddels gesloopt, en het terrein is volledig bouwrijp gemaakt. De bouw staat gepland om te beginnen in het vierde kwartaal van 2023. Wat dit distributiecentrum extra bijzonder maakt, is zijn toewijding aan duurzaamheid en natuurinclusiviteit. Het zal worden opgeleverd met een BREEAM Very Good label en wordt ontwikkeld met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en een prachtig ontwerp. De faciliteit bestaat uit 23.563 m² logistieke bedrijfsruimte, 2.385 m² mezzanine vloer, 1.717 m² kantoorruimte en 134 parkeerplaatsen.

De mogelijkheid voor deelverhuur in twee delen is bespreekbaar. De oplevering van dit buitengewone gebouw staat gepland voor het vierde kwartaal van 2024. Dit distributiecentrum belooft niet alleen een belangrijke impuls te geven aan de logistieke sector langs de A12 corridor, maar ook een voorbeeld te worden van een duurzame en hoogwaardige vastgoedontwikkeling.

Voor meer informatie over verhuurmogelijkheden kunt u contact opnemen met de makelaars van Bridgegap en INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief