Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Start verkoop van 20 hectare bedrijventerrein in Velsen

januari 27, 2014

Amsterdam – De gemeente Velsen heeft INDUSTRIAL real estate partners aangesteld als verkopend makelaar voor het 20 ha grote bedrijven terrein Grote Hout in Velsen.

Het betreft 8 hectare ”droog” en 12 hectare “nat” terrein in Velsen. Op het droge terrein zijn kavels uitgeefbaar vanaf 1.000 m². Het natte terrein ligt aan het Noordzee kanaal en beschikt over 410 meter zeekade en 225 meter binnenvaart kade. Jaarlijks maken circa 9.000 schepen gebruik van deze toegangsweg tot de Amsterdams haven. De zeekade van dit voormalig terrein van de Nederlandse Aardolie Maatschappij zal komend jaar volledig vernieuwd worden.

Afgelopen december is op feestelijke wijze de “start” van het herstel van de kade gevierd door een openingsceremonie uitgevoerd door de wethouder economische zaken van Velsen en een gedupteerde van de provincie Noord Holland. De kostbare financiering van het kade herstel wordt door beide partijen gedragen.

Met buren als Crown van Gelder en Tata Steel en een focus op offshore voor oa. windenergie, olie en gas is de locatie uitstekend gepositioneerd.

Voor informatie over de terreinen kunt u contact opnemen met Jasper Kiestra via jasper.kiestra@industrial.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief