Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Standard Life sluit overeenkomst voor het verwerven van een 36.000 m² logistiek gebouw in Tilburg

oktober 9, 2017

TILBURG, 9 oktober 2017 –  Standard Life Investements European property Growth Fund heeft onlangs een koopovereenkomst getekend met OntwikkelingsCombinatie de Scheg voor de aankoop van een nog te bouwen logistiek gebouw op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg.

Het gebouw omvat circa 31.927 m² logistieke ruimte, 2.766 m² mezzanine en 1.281 m² kantoorruimte. Op het buitenterrein worden 260 parkeerplaatsen voor personenwagens aangelegd en 21 stuks voor vrachtwagens. In opdracht van partijen is Remmers Bouwgroep gestart met de bouw van het pand. De oplevering staat gepland voor eind maart 2018.

Koper werd bij deze aankoop geadviseerd door Loyens & Loeff, Royal Haskoning DHV en NL real estate. De verkoper werd geadviseerd door CMS en INDUSTRIAL real estate partners.

INDUSTRIAL real estate partners en JLL zijn betrokken bij de verhuur van het object. Gezien de positieve marktontwikkelingen verwachten partijen dit BREEAM ‘Very Good’ gebouw voor oplevering te hebben verhuurd.

Voor nadere informatie m.b.t. dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer B.J. Schraven, bereikbaar via 06 – 46747787 en bart.schraven@industrial.nl

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief