Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Rutges Cargo en J.M. Logistics huren 6.000 m² op AMS Cargo Center II Schiphol Logistics Park

oktober 2, 2018

SCHIPHOL, 2 oktober 2018 – Rutges Cargo Europe en J.M. Logistics hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de nieuwbouwontwikkeling AMS Cargo Center II. Het betreft in totaal 6.000 m²  warehouse met 82 opstelplaatsen voor vrachtwagens en trailers. Hiermee is de eerste huurder voor AMS Cargo Center II een feit.

Rutges Cargo Europe en J.M. Logistics zijn twee logistieke zusterondernemingen met ieder hun eigen expertise. Rutges Cargo Europe is met 42 trucks sterk georiënteerd op de Europese distributie van pharma, security en aerospace/sensitive markt. J.M. Logistics is met 45 trucks een belangrijke speler in het Europese wegtransport van exceptionele ladingen met name van agrarische machines, vliegtuigmotoren en andere oversized cargo.

AMS Cargo Center II wordt gerealiseerd aan de Changiweg op Schiphol Logistics Park, direct aan de overzijde van AMS Cargo Center I. Het distributie centrum krijgt een Breeam ‘Very Good’ certificaat en is in totaal circa 32.000 m² groot, onderverdeeld in zeven individuele units variërend in grootte vanaf ca. 3.600 m². De bouwwerkzaamheden zullen naar verwachting in februari 2019 starten en het complex wordt in het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd.

AMS Cargo Center II wordt in een JV ontwikkeld door Built to Build en Proptimize. Het complex is ontworpen door DENC Architecten.

De verhuurtransactie met Rutges Cargo Europe en J.M. Logistics is geïnitieerd door lNDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief