Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Rollema tekent huurovereenkomst met Delta Development en VolkerWessels Logistics Development

maart 18, 2024
Rotterdam, 18 maart 2024 – ABC Harnaschpolder, een ontwikkelcombinatie van Delta Development en VolkerWessels Logistics Development, heeft met Rollema Installation Services, onderdeel van Logicall, een huurovereenkomst getekend voor haar nieuwbouwontwikkeling gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn.
  

ABC Harnaschpolder is een hoogwaardige ontwikkeling van circa 15.000 m² logistieke bedrijfs-, en kantoorruimte op één van de laatste beschikbare kavels op het bedrijventerrein Harnaschpolder, ideaal gelegen langs de A4 tussen Den Haag en Rotterdam. Huurder Rollema heeft met ABC Harnaschpolder dé locatie gevonden voor de consolidatie van meerdere locaties in de omgeving van Delft en is specialist in het leveren, installeren en onderhouden van onder andere geldautomaten, koffiemachines, fitnessapparatuur, emballagesystemen, frisdrankautomaten en zelfscan betaalsystemen in supermarkten. Rollema maakt sinds 2022 deel uit van Logicall waarmee zij haar leidende positie op het gebied van Installation Services in de Benelux verder heeft versterkt. Vanuit deze locatie kan Rollema haar marktpositie verder versterken en is hiermee in staat om vanuit deze locatie in de toekomst met elektrische voertuigen leveringen en installaties uit te voeren. Hierbij is het uitgangspunt om het dak te benutten voor het opwekken van elektriciteit voor het laden van de bussen en trucks.

INDUSTRIAL real estate partners heeft Delta Development en VolkerWessels Logistics Development begeleid bij de verhuur van deze ontwikkeling.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief