Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Rockspring gestart met bouw van ruim 40.000 m² op logistieke hotspot nr. 1

juni 6, 2016

TILBURG 6 juni 2016 – Rockspring is in maart 2016 gestart met de bouw van een modern distributiecentrum “Tredium Logistics Venlo”. Recentelijk is Venlo door Magazine LOGISTIEK voor de 9e keer uitgeroepen tot logistieke Hotspot nummer 1 van Nederland.

Tredium Logistics Venlo is een modern distributiecentrum gelegen op logistiek park Trade Port Noord. Dit state-of-the-art en duurzaam distributiecentrum met een BREEAM classificatie ‘Very Good’ bestaat totaal uit 41.660 m² en kan gemakkelijk worden onderverdeeld in twee eenheden van circa 20.830 m². De twee eenheden kunnen afzonderlijk worden gehuurd. Oplevering van het project zal plaatsvinden medio november 2016.

Venlo wordt beschouwd als de logistieke hotspot in Nederland. Tredium Logistics Venlo wordt ontwikkeld in de omgeving van de nieuw te bouwen spoor-containerterminal en ligt ook in de nabijheid van de bestaande barge terminal. De spoor-containerterminal zal een omvang krijgen van ongeveer vijftien hectare, biedt toegang tot vier parallelle rolbanen en heeft een directe verbinding naar de haven van Rotterdam en het Rijn-Ruhr-gebied. De barge terminal, TCT Venlo, opereert vijf keer per week vanuit Venlo naar Rotterdam en Antwerpen en vice versa.

De verhuur van dit project wordt begeleid door INDUSTRIAL real estate partners

Zie ook: www.trediumlogisticsvenlo.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief