Research

INDUSTRIAL real estate partners registreert alle industriële en logistieke vastgoedtransacties in Nederland vanaf 5.000 m².  Alle data worden geanalyseerd en in samenwerking met Bak Property Research verwerkt tot een hoogwaardig research rapport. Relevante informatie omtrent opname niveaus, beschikbaar aanbod, voorraad, grondprijzen, huurprijsontwikkelingen en geëiste rendementen door beleggers zijn overzichtelijk terug te vinden in ons rapport.

Markt Rapport 2018

Logistics real estate 

Niet eerder in Nederland werd in een jaar zoveel logistiek vastgoed opgenomen als in 2017. Gemeten in gebouwen vanaf 5.000 vierkante meter lag de opname met 1,84 miljoen vierkante meter 18 procent boven het niveau van 2016, dat historisch gezien ook al een topjaar was.

Dit blijkt uit het net uitgekomen research rapport “LOGISTICS REAL ESTATE, Dutch Market Report 2018”, uitgebracht door INDUSTRIAL real estate partners. Het makelaarskantoor, dat gespecialiseerd is in de markt voor industrieel en logistiek vastgoed en vanuit 3 kantoren actief is in Nederland, registreert jaarlijks alle gebruikers- en beleggingstransacties in dit segment.

Markt Rapport 2018

Download Markt Rapport