Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Remmers Bouwgroep start met de ontwikkeling van 36.000 m² distributiecentrum Tilburg

maart 14, 2016

remmers Vossenberg TilburgTilburg 14 maart 2016 – Remmers Bouwgroep is gestart met het ontwikkelen van een state-of-the-art distributiecentrum, genaamd “Logistics excellence Tilburg”.  Logistics excellence Tilburg wordt gebouwd op een uitstekende zichtlocatie op bedrijventerrein Vossenberg te Tilburg. 

Het distributiecentrum omvat een twee units met een totale oppervlakte van circa 36.435 m² en wordt gerealiseerd op een perceel van circa 59.000 m2. Het complex wordt opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Very Good’.

Vossenberg is circa 243 hectare groot, biedt ruimte aan grootschalige logistieke dienstverleners en onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de nieuwe noordwestelijke ringweg van Tilburg en is door het Wilhelminakanaal ook via het water ontsloten. Ruim een jaar geleden is op het bedrijventerrein de tweede containerterminal van Tilburg aangelegd, die toegang biedt aan schepen tot en met klasse 4 en daarmee tot de grootste terminals van Nederland behoort.

In de directe nabijheid van het distributiecentrum bevinden zich onder andere de navolgende bedrijven: XPO Logistics, Sony, Fuji, Syncreon, Ingram Micro, GVT, Iris Ohyama, ID Logistics, Coolblue, Tesla en Samsung.

De verhuur van dit project wordt begeleid door INDUSTRIAL real estate partners

Zie ook:  www.logisticexcellence.nl/tilburg/

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief