Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

ProDelta verhuurt 39.000 m² DC ruimte aan E-commerce bedrijf in Waalwijk

februari 8, 2021

Tilburg 8 februari 2021 – ProDelta heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor fase 1 van Distriport Waalwijk.

Distriport Waalwijk is gelegen tussen Rijksweg A59 en de toekomstige barge terminal op bedrijventerrein Haven 8 te Waalwijk. Het door ProDelta ontwikkeld gebouw bestaat uit 8 units met een totaal oppervlak van ca 84.000 m². Een e-commerce bedrijf huurt fase 1 bestaande uit vier units met een totaal oppervlakte van ca 39.000 m².

De eerste fase werd medio 2020 opgeleverd en werd direct door huurder in gebruik genomen. Fase 2 is onlangs opgeleverd en is nog beschikbaar voor de verhuur.

Ontwikkelaar en belegger ProDelta leverde eerder al in de regio Tilburg- Waalwijk een E-Commerce center op aan XPO Logistics. Het familiebedrijf ProDelta, dat dit jaar 75 jaar bestaat, heeft inmiddels een vastgoedportefeuille van ruim 500.000 m² waarvan het zwaarte punt in het deltagebied van de Rotterdamse haven ligt. Momenteel richt Prodelta zich op grootschalige (her) ontwikkelingslocaties voor logistieke centra.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van INDUSTRIAL real estate partners. Zij vormde samen met JLL en CBRE het makelaarsteam van ProDelta. Huurder werd bij deze transactie bijgestaan door XO Property Partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief