Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Wij zijn de beste
match tussen vraag
en aanbod

2022

Robert Tiemens aangetreden als partner kantoor Amsterdam & Kantoor Rotterdam verhuist naar RDM Terrein Heijplaatstraat 23

2019

Aansluiting bij Europees netwerk IRELS

2017

Uitbreiding kantoor Rotterdam en nieuwe locatie

2014

Opening kantoor Rotterdam

2013

Opening kantoor Tilburg

2012

Oprichting INDUSTRIAL real estate partners met kantoor in Amsterdam

Specialisme

INDUSTRIAL real estate partners is een gespecialiseerd makelaarskantoor in logistiek en industrieel vastgoed. Vanuit de drie kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg zijn de belangrijkste logistieke gebieden in Nederland volledig gedekt.

INDUSTRIAL real estate partners is de schakel tussen vraag en aanbod van zowel gebruikers, eigenaren, overheden en beleggers.

Doordat INDUSTRIAL real estate partners dagelijks contact heeft met alle relevante marktpartijen is de informatievoorziening altijd up-to-date. Communicatielijnen zijn kort en snel. De klant blijft hiermee continu geïnformeerd over alle relevante ontwikkelingen in de markt.

Onze diensten

Verhuur en verkoop

INDUSTRIAL real estate partners kent de logistieke en industriële markt door en door en wij zijn daardoor in staat om eigenaren uitstekend te adviseren bij de verhuur en verkoop van logistiek en industrieel vastgoed. Wij hebben regelmatig contact met alle relevante marktpartijen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Aanhuur en aankoop

Het aanhuren of aankopen van een bedrijfspand is voor velen geen dagelijkse bezigheid en vergt een gestructureerde aanpak om tot een optimaal resultaat te komen. Met onze kennis en ervaring verzekert u zich van een ervaren (sparrings)partner in uw team die u helpt bij het tot stand brengen van de beste deal.

Vastgoedbeleggingen

Logistiek en industrieel vastgoed is inmiddels uitgeroeid tot een volwassen asset class voor een brede groep beleggers, zoals institutionele beleggers en private equity partijen. Lang voor dat dit het geval was hielden wij ons al bezig met de logistieke en industriële vastgoedmarkt, waardoor wij inmiddels over meer dan een decennium aan relevante marktdata beschikken. Doordat wij daarnaast alle actieve marktpartijen kennen kan INDUSTRIAL real estate partners u uitstekend adviseren bij zowel de aankoop- als verkoop van logistieke en industriële beleggingsproposities.

Sale & lease back

Als eigenaar-gebruiker van vastgoed kan het verschillende voordelen hebben om dit van de balans te brengen door verkoop en dit terug te huren voor een langere periode. INDUSTRIAL real estate partners kan u helpen inzicht te krijgen en adviseren om tot een zo gunstig mogelijk financieel scenario te komen.

Ontwikkelingen

INDUSTRIAL real estate partners wordt regelmatig gevraagd als sparringpartner om mee te denken in de (commerciële) uitwerking van nieuwbouwontwikkelingen. Door ons vroegtijdig in het proces aan te haken kunnen wij u helpen met het maken van slimme, commerciële keuzes waar u later profijt van hebt.

Greenfields en brownfields

Locaties om te ontwikkelen worden in Nederland steeds schaarser. Doordat wij de logistieke en industriële markt op de voet volgen hebben wij een goed beeld van de mogelijkheden om nu én in de toekomst te ontwikkelen.

Onze
missie

INDUSTRIAL real estate partners, de landelijke specialist op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed, wil bijdragen aan de transparantie van deze nichemarkt met als doel het bereiken van de beste match tussen vraag en aanbod na afweging van alle mogelijkheden. Een hoog kennisniveau, optimale service, toewijding en toegevoegde waarde voor relaties vormen hierbij de basis.

Ons team

Rob Mutsaerts MRE

+31 (0)6 53 10 94 25

Kantoor Amsterdam.

Marcel Hoekstra MSc RT

+31 (0)6 50 50 84 05

Kantoor Amsterdam.

Robert Tiemens

+31 (0) 6 51412103

Kantoor Amsterdam

Nico Keijzer MBA RT

+31(0)6 11 43 14 60

Kantoor Rotterdam

Bart Jan Luijk

+31(0)6 11 93 31 54

Kantoor Rotterdam

ing. Bart Schraven

+31 (0)6 46 74 77 87

Kantoor Tilburg

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen doen?

Heeft u vragen over INDUSTRIAL real estate partners? Neem dan nu contact met ons op.

De koffie staat klaar!

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief