Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

NNR Global Logistics huurt 2.600 m² logistieke bedrijfsruimte op Fokker Logistics Park Schiphol.

juli 2, 2015

IMG_6481AMSTERDAM – 2 juli 2015, Delta Development Group heeft in samenwerking met INDUSTRIAL real estate partners 2.600 m² bedrijfs- en kantoorruimte verhuurd op het Fokker Logistics Park. Het betreft gebouw Fokker 14 een ontwikkeling van Anthony Fokker Business Park CV, een samenwerking tussen Volker Wessels, Reggeborgh Groep en Delta Development Group. Het gebouw is recent opgeleverd.

De huurder NNR Global Logistics is een van origine Japanse logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in Airfreight, Oceanfreight en 3rd party logistics activities. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Nishitetsu Group en heeft haar hoofkantoor in Fukuoka Japan. Het totale concern heeft 18.000 medewerkers, verdeeld over 92 bedrijven met een zwaartepunt in de transport- en logistieke sector.

NNR heeft gekozen voor het Fokker Logistics Park vanwege de goede beveiliging op het park en de hoogwaardige kwaliteit van de ontwikkelde gebouwen. Ook de toegepaste duurzaamheidsprincipes en uitstraling van het park worden door de huurder omarmd.

Door de verhuur aan NNR is gebouw Fokker 14 voor 2/3 verhuurd en er is nog circa 1.400 m² voor verhuur beschikbaar.

Anthony Fokker Business Park CV levert eveneens medio september 2015 de speculatieve ontwikkeling van het 18.900 m² grote distributiecentrum Fokker 7 op. Ruimten zijn beschikbaar vanaf circa 5.500 m².

INDUSTRIAL real estate partners is de verhurende makelaar voor genoemde projecten en heeft de transactie met NNR tot stand gebracht.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief