Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Mirastar verhuurt 8.400 m² in Zaandam

februari 12, 2024

Amsterdam, 12 februari 2024 – Mirastar heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jan Keezer B.V. voor het gebouw gelegen aan de Kleine Tocht 14 in Zaandam.

Het zelfstandige bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Westerspoor in  Zaandam en bestaat uit circa 7.500 m² bedrijfsruimte en circa 900 m² kantoorruimte. 
Mirastar heeft het gebouw deels gerenoveerd en verduurzaamd, in lijn met haar strategie en ambities.

Jan Keezer B.V. is met haar bestaan van 108 jaar een zeer bekende speler in de Zaanstreek. Het familiebedrijf, in 1916 opgericht door de heer Jan Keezer, is een logistiek dienstverlener en biedt onder meer (internationale) transportdiensten, op- en overslag en koeriersdiensten aan. Het bedrijf zal vanuit deze nieuwe locatie verder vorm geven aan haar groeiambities.

Mirastar is een pan-Europese logistieke ontwikkelaar, investeerder en asset manager, opgericht in 2019 door Ekaterina Avdonina, CEO, en Anthony Butler, CIO. Het team bestaat momenteel uit 39 senior vastgoedprofessionals en heeft kantoren in Londen, Madrid, Amsterdam, Stockholm en Milaan. Het team van Mirastar heeft meer dan €20 miljard aan kapitaal ingezet in de belangrijkste Europese markten en heeft gezamenlijk meer dan 3,0 miljoen m² aan logistieke activa gebouwd en gerealiseerd.

Verhuurder Mirastar werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief