Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Maurits Kortleven start bij INDUSTRIAL real estate partners Rotterdam

juni 30, 2014

AMSTERDAM – Per 1 juli aanstaande zal het Rotterdamse kantoor van INDUSTRIAL real estate partners onder leiding komen van Maurits Kortleven.

Maurits is zijn vastgoed carrière begonnen bij Ooms makelaars in Rotterdam, alwaar hij geruime tijd heeft gewerkt als makelaar in industrieel en logistiek vastgoed met een sterke focus op de Rotterdamse Haven.  Daarna is hij 3 jaar werkzaam geweest bij Uni Invest (Merin) als assetmanager, waarna hij de overstap maakte naar Fortress waar hij 4 jaar als Senior Vastgoed manager werkte. Hij heeft bij zowel Uni Invest als Fortress ruime ervaring opgedaan in de markt voor industrieel en logistiek onroerend goed.

Met de stap naar INDUSTRIAL real estate partners is Maurits weer terug bij zijn rol als makelaar, daar waar zijn hart ligt. Maurits: “Doordat ik ervaring heb opgedaan aan zowel de kant van de makelaardij als aan de kant van de belegger denk ik dat ik nu nog beter kan in spelen op de verschillen in denken tussen belegger en gebruiker. Daarnaast denk ik dat de markt voor industrieel en logistiek vastgoed een echte “niche markt” is en dat is precies zoals INDUSTRIAL real estate partners zich profileert. Door onze netwerken te bundelen, denken wij gezamenlijk meer slagkracht te hebben.”

Maurits zal per 1 juli starten en hij houdt kantoor in Capelle aan den IJssel. Onderstaand zijn contactgegevens:

Maurits Kortleven, Barbizonlaan 45a, 2908 ME Capelle aan den IJssel,

maurits.kortleven@industrial.nl

telefoon direct 06 13 22 60 06

Meer info: 088 989 98 98

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief