Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

INDUSTRIAL real estate partners stijgt landelijk verder naar plek 16 in top 101 makelaars

april 28, 2017
Schiphol 28 april 2017 – INDUSTRIAL real estate partners heeft in 2016 een mooie groei doorgemaakt. Dit blijkt uit de cijfers van PropertyNL die jaarlijks een top 101 makelaars lijst samenstelt. Overall kwam INDUSTRIAL uit op plek 16, maar door haar specifieke focus op industrieel en logistiek vastgoed is zij binnen het landelijke segment “Bedrijfsruimte” opgeklomen naar een 5e plek.

INDUSTRIAL real estate partners, opgericht in 2012 door Rob Mutsaerts en Marcel Hoekstra,  is een makelaarskantoor met primaire focus op industrieel en logistiek vastgoed en bestaat inmiddels 5 jaar. De makelaar heeft 3 vestigingen, in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg. Als adviseur was INDUSTRIAL real estate partners in 2016 betrokken bij ruim 325.000 m² aan gebruikerstransacties en € 128 mln aan beleggingsdeals. Met deze klinkende cijfers rukt het bedrijf op in de ranglijsten.

In 2013 opende INDUSTRIAL een tweede kantoor in Tilburg onder leiding van Bart Schraven en in 2014 opende het kantoor in Rotterdam met Maurits Kortleven, dat per 1 mei aanstaande onder leiding komt te staan van 2 nieuwe mensen binnen het bedrijf: Nico Keijzer en Bart-Jan Luijk. Het bedrijf opereert daarmee in toenemende mate op landelijke schaal.

Marcel Hoekstra: “We zijn zeer verheugd met deze mooie positie op de ranglijsten. We zijn van mening dat onze sterke focus op slechts 1 segement in de markt bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Daarbij denken we met de komst van Nico Keijzer en Bart-Jan Luijk verder te kunnen groeien in de Rotterdam regio. Beide heren zijn oud collega’s van DTZ Zadelhoff, we kennen elkaar goed en we zijn overtuigd van hun kwaliteiten en daarmee de groei van dit kantoor”.

INDUSTRIAL real estate partners, landelijk nummer 5 in het segement “bedrijfsruimte” (bron: PropertyNL)

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief