Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

INDUSTRIAL real estate partners sluit zich aan bij IRELS

december 6, 2019

SCHIPHOL 6 december 2019 – INDUSTRIAL real estate partners heeft zich recentelijk aangesloten bij International Real Estate Logistics Solutions (IRELS). IRELS is een Europees netwerk van onafhankelijk opererende en toonaangevende makelaars gespecialiseerd in logistiek vastgoed.

IRELS is in 2017 opgericht door EOL in Frankrijk en Invertica in Spanje om in te kunnen spelen op klantvragen die volgen uit de steeds verdere internationalisering van de logistieke netwerken. Het IRELS-netwerk bestaat ​​uit onafhankelijke gespecialiseerde logistieke makelaars in hun respectieve landen, die verenigd zijn rond een gemeenschappelijk doel: het aanbieden van Europese “op maat gemaakte” oplossingen op basis van lokale kennis met specialisten die dicht bij de klant staat en hun thuismarkt het beste kennen.

IRELS vormt hiermee het eerste internationale netwerk van vastgoedspecialisten voor logistiek en industrie en bestaat inmiddels uit 13 aangesloten landen met  31 kantoren waar ruim 225 experts werken.

Door de samenwerking met INDUSTRIAL real estate partners, dat is opgericht in 2011 en zich uitsluitend richt op logistiek en bedrijfsmatig vastgoed, verzekert IRELS zich van een goede partner in Nederland. Het netwerk zal bovendien naar verwachting verder worden uitgebreid in de toekomst.

Laurent Sabatucci (President of EOL and co-founder of IRELS) has clarified his ambitions as follows: “The aim of IRELS is to become the leading international network of specialists in property logistics”

Voor meer informatie www.industrial.nl en www.irels.net.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief