Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

INDUSTRIAL real estate partners sluit voor 16.400 m² nieuwe huurcontracten op Schiphol Rijk.

september 12, 2016

verhoefSCHIPHOL 12 september 2016 – Aan de Koolhovenlaan op Schiphol-Rijk zijn in een grootschalig logistiek bedrijfscomplex 2 nieuwe huurovereenkomsten afgesloten ter grootte van 16.400 m². Het complex is eigendom van een particuliere investeerder.

Met Valeant / Bausch+Lomb werd de lopende huurovereenkomst opengebroken en tussentijds verlengd voor een periode van 10 jaar tot en met 2026. Het gaat daarbij om circa 11.200 m² warehouse, circa 3.200 m² kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen. Bausch+Lomb is een van de bekendste en meest gerespecteerde merken op het gebied van oogzorg in de wereld. Het bedrijf levert een breed assortiment van producten voor de gezondheid van het oog, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten.

In hetzelfde complex werd een huurovereenkomst afgesloten voor ruim 2.000 m² warehouse met Edgeconnex, een van de grootste eigenaren van datacentra ter wereld. Zij bouwen momenteel een  nieuw datacentrum op Schiphol waarvoor zij 3 complexen gekocht hebben van Prologis aan de Douglassingel en Cessnalaan.

INDUSTRIAL real estate partners bracht beide transacties namens de vehuurder tot stand.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief