Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

INDUSTRIAL real estate partners naar positie 23 in landelijke top 101 makelaars

mei 24, 2016

AMSTERDAM 20 mei 2016 – In de jaarlijkse top 101 makelaars ranking lijst van PropertyNL is INDUSTRIAL real estate partners gestegen met 10 plaatsen naar plek 23.

De landelijke opererende makelaar gespecialiseerd in industrieel en logistiek vastgoed was betrokken bij een transactievolume van ruim 154.000 m² bedrijfsruimten. Aansprekende transacties waren de verhuur van 27.000 m² nieuwbouw DC aan XPO Logistics in Tilburg, de verhuur van 36.000 m² aan Pacorini Metals in Rotterdam en de verkoop van een 35.000 m² groot bedrijfscomplex in Amsterdam aan HANOS.

Marcel Hoekstra: “we zijn blij met de positie die we in de markt innemen, we merken zeer duidelijk dat marktpartijen de toegevoegde waarde van ons specialistische kantoor waarderen. Wij  zien dit vooral terug in het toenemend aantal verhuuropdrachten, op dit moment zo’n 50 verspreid over Nederland. Maar ook de eindgebruikers weten ons te vinden. Steeds vaker worden wij door de gebruikers van vastgoed in een vroeg stadium betrokken bij het in kaart brengen van de huisvestingsmogelijkheden. Door het groeiend vertrouwen in onze dienstverlening zien we ook aan de gebruikersadvies kant het aantal opdrachten toenemen.

INDUSTRIAL real estate partners heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg.

Jasper Kiestra – Maurits Kortleven – Bart Schraven – Marcel Hoekstra – Rob Mutsaerts

_MG_5570 v2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief