Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

INDUSTRIAL real estate partners aangesteld als exclusieve makelaar voor CTPark Amsterdam City

november 1, 2022

AMSTERDAM, 1 November 2022 – CTP, Europa’s grootste beursgenoteerde eigenaar, ontwikkelaar en exploitant van logistiek en industrieel vastgoed, nadert de voltooiing van haar meerlaagse, 125.000 m² grote CTPark Amsterdam City in het havengebied van de Nederlandse hoofdstad. De ontwikkeling van het ‘last mile’ distributiecentrum is de grootste in zijn soort in Nederland, met een uitbreidingspotentieel van nog eens 80.000 m². CTPark Amsterdam City strekt zich uit over zes verdiepingen en zal begin 2023 haar deuren openen voor huurders, op een moment dat de Nederlandse logistieke vastgoedmarkt een historisch laag leegstandniveau  heeft bereikt.

Voor de verhuur van het gebouw is INDUSTRIAL real estate partners aangesteld. Robert Tiemens, partner bij INDUSTRIAL real estate partners: “CTPark Amsterdam City is absoluut uniek in omvang en verschijningsvorm. Met dit vooruitstrevende concept is de basis gelegd om op innovatieve wijze om te gaan met de steeds groter wordende goederenstromen en mobiliteitsproblemen in stad en regio Amsterdam. Het is een plek waar bedrijven straks kunnen samenwerken in een elkaar versterkend ecosysteem. “

“Om stad en regio duurzaam bereikbaar en leefbaar te houden, moeten er dingen veranderen. Met dit gebouw is een belangrijke eerste stap gezet. We zijn momenteel in gesprek met veel partijen die hard werken om hun emissievrije bedrijfsvoering te realiseren en hun CO2 voetafdruk te verkleinen. We zien veel kansen voor onderlinge samenwerking en het bundelen van krachten en goederenstromen. Het gebouw kan oplossingen bieden voor grote bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven uit stad en regio bieden we kansen via onze white label concepten.”

De watergebonden locatie is strategisch gelegen op korte afstand ten westen van het centrum van Amsterdam in het havengebied, met directe toegang tot de ringweg A10 en het Noordzeekanaal. Het biedt de mogelijkheid om op korte afstand emissievrij te bezorgen met elektrische voertuigen en boten door heel Amsterdam en haar grachten voor meerdere huurders zoals logistieke en bouwbedrijven, of voedselleveranciers en verpakkingsbedrijven.

CTPark Amsterdam City is ontwikkeld volgens de hoogste duurzaamheidsnormen en de bedrijfsvoering zal minimaal energieneutraal zijn vanwege de zelfvoorziening in elektriciteitsopwekking door middel van zonnepanelen en windturbines. Bij oplevering zal het distributiecentrum een ​​BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat hebben.

Voor meer informatie neem contact met ons op of ga naar www.ctparkamsterdamcity.nl 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief