Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

ID Logistics huurt 18.600 m² distributieruimte in Tilburg

januari 22, 2021

Tilburg 22 januari 2021 – ID Logistics opent vierde site in Tilburg. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst gesloten voor een distributiecentrum met een oppervlakte van 18.600 m². In de nieuwe site zal ID Logistics de logistieke activiteiten onderbrengen van een bestande klant en een nieuwe klant. Het gebouw bestaande uit 17.000 m² warehouse en 1.600 m² kantoorruimte zal 1 juni 2021 worden opgeleverd.

Een gelieerd bedrijf van GVT Group of Logistics is de ontwikkelaar van het gebouw wat momenteel gebouwd wordt op bedrijventerrein Vossenberg. Oorspronkelijk was de bedoeling dat GVT dit gebouw zelf zou gaan gebruiken. Mede gezien de strategische samenwerking tussen GVT en ID Logistics, GVT is dedicated vervoerder voor enkele grote klanten van ID Logistics, verhuurt GVT het distributiecentrum aan ID Logistics.

ID Logistics is een snel groeiende, logistieke dienstverlener van Franse origine, opgericht in 2001. In Frankrijk behoort het bedrijf inmiddels tot één van de grootste spelers in de logistieke branche, met wereldwijde vestigingen in 17 landen. In 2013 werd ID-Logistics Benelux opgericht, met het hoofdkantoor in Tilburg. Inmiddels beschikt de Benelux divisie van ID Logistics al over 3 grote warehouse locaties in Tilburg. Ook in Etten-Leur, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Willebroek, België werden in de afgelopen zes jaar nieuwe vestigingen geopend of bestaande organisaties overgenomen.

GVT Group of Logistics is gespecialiseerd in fijnmazige 24-uurs distributie, alsmede LTL en FTL transport binnen de Benelux. Met zes hubs op strategische plekken (Tilburg, Alkmaar, Veendam, Apeldoorn, Berkel en Rodenrijs (in ontwikkeling) en Willebroek, België) kan het bedrijf pallet zendingen uit de hele Benelux snel overslaan en verder distribueren. GVT beschikt over een modern en duurzaam wagenpark met ruim 375 trekkende eenheden.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief