Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Huurland huurt 1.000 m² bedrijfsruimte in Amsterdam

april 7, 2015

AMSTERDAM 7 april 2015 – Vastint Netherlands B.V. (voorheen Pronam B.V.) en Huurland Amsterdam hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor 1.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Spaklerweg 67 te Amsterdam. De bedrijfsruimte wordt gehuurd voor de opslag en verhuur van horecabenodigdheden. 

Spaklerweg 67 maakt deel uit van een bedrijfsgebouw van twee verdiepingen bestaande uit 5 units. Het complex van in totaal 5.570 m² beschikt over een riant aantal parkeerplaatsen op eigen terrein. Het is gelegen aan de A10 nabij afslag S 111 Amstel Business Park. Daardoor is de bereikbaarheid meer dan uitstekend. Per auto en per openbaar vervoer. Metrostation Van der Madeweg ligt op maar 3 minuten lopen.

Vanuit haar twee locaties, Amsterdam en Schiedam, is Huurland gespecialiseerd in de verhuur van producten voor de horeca, feesten en beurzen. Het bedrijf biedt een uniek en volledig assortiment. Het scala beslaat onder andere, party tenten, planten, bar apparatuur, meubels, servies, bestek en bier.

Vastint werd geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners in samenwerking met CBRE.

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief