Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Horeca groothandel De Kweker huurt ruim 2.600 m² distributieruimte in Hoorn.

mei 7, 2014

AMSTERDAM – De gespecialiseerde levensmiddelen groothandel, De Kweker, is een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor een logistiek bedrijfsgebouw gelegen aan de Protonweg 4a in Hoorn. Het gebouw bestaat uit ruim 2.600 m² distributieruimte met kantoren en tevens is er een ruim buitenterrein van circa 1.750 m².

Het object zal worden gebruikt door de bezorg groothandel voor de Kop van Noord Holland, die nu nog in Wervershoof is gevestigd. Een belangrijke reden om voor dit pand te kiezen, was de goede centrale ligging in het verzorgingsgebied en de mooie zichtlocatie langs de Provinciale weg.

De Kweker bestaat meer dan 45 jaar en is uitgegroeid tot een ware “food expert”. Door de hoogste kwaliteitseisen aan het assortiment te stellen en door bekwame  medewerkers met een gedegen achtergrond in de voedsel branche is zij HET adres voor de professional.

De Kweker werd bij deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bijgestaan door Hoffstad Bedrijfsmakelaars uit Hoorn.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief