Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Heembouw en INDUSTRIAL starten met verhuur 28.000 m² DC in Nieuwegein

augustus 4, 2016

SCHIPHOL 4 augustus 2016 – Heembouw gaat van start met de bouw van een zeer hoogwaardig en duurzaam distributiecentrum op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein. Inmiddels worden er al gesprekken gevoerd met gegadigden.

De plannen die gezamenlijk met INDUSTRIAL real estate partners zijn bedacht, zijn door architecten bureau DENC verder uitgewerkt. Naar verwachting zal 1 oktober gestart worden met de bouw.

Het gebouw zal bestaan uit bijna 23.000 m² distributieruimte met 11,60 meter vrije hoogte en een maximale vloerbelasting van 5.000 kg per m². Aanvullend wordt 3.885 m² mezzanine vloer en 1.195 m² kantoorruimte ingebouwd. Het gebouw kan in 2 delen worden verhuurd, waarbij beide delen een eigen entree krijgen.

Bedrijventerrein “Het Klooster” in Nieuwegein is met haar centrale ligging in Nederland en het waanzinnig goede wegennetwerk rondom, bij uitstek DE locatie voor het uitvoeren van  gecentraliseerde logistieke activiteiten.

Het bedrijventerrein ligt pal aan Rijksweg A27 met een eigen op- en afrit (28) direct naar het terrein. De snelwegverbinding naar de A12 richting Den Haag en Arnhem en de A2 richting Amsterdam en Eindhoven is op zeer korte afstand. De kavel (nr23) ligt pal aan de A27 en heeft derhalve een hoge attentie waarde.

De verhuur van het project is  in handen van INDUSTRIAL real estate partners.

Download Brochure: DC Nieuwegein

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief