Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

HANOS verwerft 35.000 m² bedrijfscomplex in Amsterdam

januari 11, 2016

Amsterdam 11 januari 2016 – VASTINT Netherlands heeft na intensieve bemiddeling van INDUSTRIAL real estate partners het grootschalige bedrijfscomplex gelegen aan de Spaklerweg 51-67 in Amsterdam verkocht aan de grootste gebruiker op het terrein HANOS.

Het complex bestaat grofweg uit 3 delen, te weten de 24.000 m² grote horecagroothandel van HANOS, het 5.900 m² grote kantoorgebouw voorheen in gebruik bij Nestlé en het 5.800 m² grote multi-let light industrial gebouw in gebruik bij 5 verschillende huurders zoals Profile Tyre Center en KPN.

Na een uitgebreid verkoopproces met externe investeerders heeft HANOS uiteindelijk besloten gebruik te maken van haar eerste kooprecht. Hiermee werd de grootste huurder op het terrein nu eigenaar van al het vastgoed.

HANOS is een internationale horeca groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt. Sinds de oprichting in 1975, is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met achttien groothandels verspreid over Nederland en België. HANOS bezorgt in Nederland, België en Duitsland en heeft het gehele logistieke traject in eigen beheer.

Vastint Holding B.V. is de holding maatschappij van de Inter IKEA Property Division en maakt sinds 1989 deel uit van de Inter IKEA Group. De organisatie belegt, beheert en ontwikkeld vastgoed in zes landen: Nederland, België, Polen, Litouwen, Letland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast beschikt Vastint over veel grondlocaties in genoemde landen met als doel verdere ontwikkeling op de lange termijn. Er is tevens een speciaal bedrijfsonderdeel dat zich richt op projectontwikkeling in de hospitality-sector, met name Moxy hotels.

INDUSTRIAL real estate partners bracht deze transactie namens VASTINT Netherlands tot stand.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief