Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Gramercy koopt eerste DC van 40.000 m² in Tilburg voor nieuw fonds

februari 5, 2018

TILBURG 5 februari 2018 – Voor haar nieuwste fonds Gramercy Property Europe III Ltd (“GPE III”) heeft Gramercy een logistiek gebouw van 40.618 m² in Tilburg verworven voor een aankoopprijs van € 27 miljoen. 

Gramercy Europe Limited, een beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen is gespecialiseerd in sale-leaseback en build-to-suit transacties met een focus op logistieke en industriële panden. Het gebouw wordt voor tien jaar gehuurd door PartyLite, een wereldwijde woninginrichting en geurleverancier.  Het 40.618 m² grote magazijn is goed gelegen op het 300 hectare grote industrieterrein Vossenburg en werd in 2006 uitgebreid door de huurder.

Tilburg is een van de belangrijkste logistieke knooppunten in Nederland, goed gelegen op de kruising van een aantal belangrijke verkeersaders, waardoor het bijzonder geschikt is voor internationale distributie. Het ligt ook dicht bij de Tilburgse barge-terminal, die via een kanaal verbinding maakt met de belangrijkste zeehavens van Rotterdam en Antwerpen.

Gramercy werd geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners. PartyLite werd geadviseerd door CBRE.

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief