Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

FOX Global Logistics huurt ruim 20.000 m² distributieruimte in Berkel en Rodenrijs

april 2, 2021

Rotterdam 2 april 2021 – FOX Global Logistics huurt ruim 20.000 m² distributieruimte in Berkel en Rodenrijs. Het nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Oudeland dat speculatief is aangekocht door Aviva Investors, is per 1 april jl. langjarig verhuurd aan huurder FOX Global Logistics. De ontwikkeling is ontworpen en gebouwd door Heembouw.

Het distributiecentrum heeft een totale oppervlakte van circa 20.250 m2, bestaande uit een magazijn van circa 17.500 m2, 700 m2 kantoorruimte en een mezzanine van 2.050 m2. Begin september 2020 is gestart met de heiwerkzaamheden, en eind maart 2021 is dit distributiecentrum gereed voor ingebruikname. Het gebouw voldoet aan alle kwalificaties die je van een modern warehouse mag verwachten en beschikt na oplevering over een BREEAM Very Good certificering.

Voor logistiek dienstverlener FOX Global Logistics biedt dit distributiecentrum de ruimte om de huidige én toekomstige groei op te vangen. Voor FOX Global Logistics was de ligging van dit DC ideaal, direct naast het kavel waar ze op dit moment al ruimte huren. Natuurlijk liggen ook de Rotterdamse luchthaven en haven in de nabije omgeving. Door de uitbreiding van de verlengde A16 in 2025 zal de bereikbaarheid nog beter worden.

INDUSTRIAL real estate partners bracht deze transactie, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, namens de verhuurder Aviva, tot stand.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief