Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

FootLocker sluit huurovereenkomst voor bijna 47.000 m² EDC in Haps met Nabuurs Beheer

februari 5, 2024

Haps, 2 februari 2024, FootLocker, toonaangevend in de wereld van sportieve lifestyle en athleisure schoenen en kleding, heeft recentelijk een strategische en langlopende huurovereenkomst afgesloten met Nabuurs Beheer voor een grootschalig Europees distributiecentrum.

Het distributiecentrum, gelegen langs de A73 op bedrijvenpark Laarakker in Haps, is een indrukwekkend ‘build to suit’-project bestaande uit circa 33.380 m² aan warehouse, mezzanine en kantoorruimte.

Dit moderne distributiecentrum, ontworpen en gebouwd door de gerenommeerde partij Heembouw, wordt een toonbeeld van duurzaamheid met aandacht voor natuurbehoud. Het zal worden opgeleverd met het BREEAM Very Good label, waarbij de oplevering gepland staat voor augustus 2024.

Het terrein, dat al sinds de jaren 90 eigendom is van de familie Nabuurs en altijd voor logistieke doeleinden is gebruikt, ondergaat momenteel een transformatie. Alle oude opstallen zijn gesloopt en de bouw van het nieuwe distributiecentrum is officieel gestart.

Het nieuwe distributiecentrum zal via drie doorgangen worden verbonden met een bestaand distributiecentrum van 13.400 m², dat in 2020 is opgeleverd en momenteel nog in gebruik is bij Nabuurs Logistiek. Dit aangrenzende gebouw zal ook in gebruik worden genomen door FootLocker.

Vanuit dit state-of-the-art distributiecentrum zal FootLocker haar Europese klanten bedienen met behulp van een volledig geautomatiseerd orderpicksysteem. Dit stelt FootLocker in staat om efficiënt en snel haar producten te distribueren en de groeiende vraag in de markt te beantwoorden.

Bij deze transactie werd FootLocker juridisch begeleid door BarentsKrans en commercieel bijgestaan door Cushman & Wakefield. Nabuurs werd juridisch ondersteund door CMS Advocaten en ontving commerciële begeleiding van INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief