Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Fokker Services huurt ruim 5.000 m² bedrijfsruimte op Schiphol Airport

oktober 30, 2014

AMSTERDAM 30 oktober  2014 – Fokker Services B.V. heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten voor 3.800 m² hoogwaardige bedrijfsruimte en 1.257 m² kantoorruimte voor gebouw  6 op het Anthony Fokker Business Park. Het gebouw is in eigendom bij Chalet Group, het vastgoedbedrijf van Marcel Boekhoorn.

Fokker Services, gevestigd op 3 locaties in Nederland, verzorgt onderhoud, modificatie en reparatie van Boeing-, Embraer- en Fokker-toestellen. Daarnaast verzorgt Fokker Services ook onderhoud van de F-16 gevechtsvliegtuigen van de Deense, Noorse en Nederlandse Luchtmacht. Het bedrijf ontstond tijdens het faillissementsprocedure van Fokker en werd in juli 1996 door Stork overgenomen. Sindsdien maakt het bedrijf deel uit van de Fokker Technologies.

“We zijn uiteraard zeer positief over deze deal. Verhuurder heeft haar bereidheid getoond mee te denken in een oplossing die ons in staat stelt om ons reparatie bedrijf op de Schiphol locatie voor een langere periode voort te zetten en uit te breiden. Een mooi eindresultaat!”, aldus Sander Coolman, Director Procurement bij Fokker Services.

Verhuurder Chalet Group werd bij de transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief