Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Eerste paal geslagen 38.000 m² logistieke bedrijfsruimte op Schiphol, nu in verhuur bij INDUSTRIAL real estate partners

november 21, 2014

Amsterdam Schiphol Airport, 21 november 2014 –  Op het Fokker Logistics Park is op risico gestart met de realisatie van het logistieke gebouw Fokker 7|8. Het gebouw, bestaande uit 30.000 m² logistieke bedrijfsruimte, 3.300 m² kantoorruimte en  3.300 m² mezzanine vloer is een ontwikkeling van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh. De oplevering van de eerste fase staat gepland voor de zomer 2015.

Fokker Logistics Park is het voormalige Fokker fabrieksterrein dat in 1999 werd verworven en waar inmiddels 150.000 m² logistieke bedrijfsruimte is ontwikkeld en verhuurd aan partijen als Agility, Aramex, UTI, FSC, Kerry Logistics, KLM en Schenker.

Het gebouw wordt volledig duurzaam ontwikkeld volgens het Cradle to Cradle principe van William Mc Donough.  Door de herontwikkeling van fabrieksterrein naar hoogwaardig logistiek park in combinatie met de toepassing van zeer duurzame en herbruikbare materialen, behoort de ontwikkeling van dit distributie centrum tot 1 van de meest duurzame projecten ter wereld.

‘Gezien de positieve marktontwikkelingen en deze toplocatie hebben wij er veel vertrouwen in om dit unieke duurzame project op risico te starten. Wij passen bij diverse kantoorontwikkelingen al langere tijd innovatieve producten en materialen toe en werken volgens de Cradle to Cradle-filosofie. De economische haalbaarheid en het gebruikersgenot van deze gebouwen zijn inmiddels bewezen, aldus Coert Zachariasse namens de ontwikkelingscombinatie.

De verhuur van dit project wordt begeleid door INDUSTRIAL real estate partners

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief