Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Delta Development verhuurt circa 2.900 m² hoogwaardige logistieke bedrijfsruimte aan Heli One op Schiphol

september 23, 2013

Fokker 14+15 5SCHIPHOL – AFBP, het samenwerkingsverband van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep, heeft een huurcontract afgesloten met Heli-One Netherlands voor gebouw Fokker 15, een van de multifunctionele logistieke gebouwen op Fokker Logistics Park.

Het betreft een vijfjarig huurcontract voor 2.900 m² warehouse en kantoor en 68 parkeerplaatsen. Het pand is direct na oplevering beschikbaar gesteld aan de huurder.

Heli-One is ‘s werelds grootste helikopter-supportorganisatie en maakt deel uit van CHC Helicopter SA. Het Global Distribution Center in Amsterdam gaat een prominente positie innemen in het logistieke netwerk van Heli-One. Het moet de bevoorradingstijd verminderen en de andere bases (Stavanger, Boundary Bay en Fort Collins) ontlasten. Naast Fokker 15 zijn er nog drie middelgrote logistieke units van 1.200 tot 1.450 m² beschikbaar in gebouw Fokker 14, die los of gezamenlijk gehuurd kunnen worden met eigen parkeerplaatsen. De ontwikkeling van AFBP is gebouwd door Systabo Turn Key bouw.

De verhuur aan Heli-One is namens AFBP begeleid door INDUSTRIAL Real Estate Partners. Jones Lang LaSalle trad op namens de huurder.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief