Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

DCAM verlengt huurovereenkomst 40.000 m² distributiecentrum met Fetim in Amsterdamse Haven

juli 13, 2016

Delin AmsterdamAMSTERDAM 13 juli 2016 – De toonaangevende logistieke vastgoed belegger Delin Capital Asset Management (DCAM), kondigt vandaag een huurverlenging aan met één van haar grootste huurders Fetim Group in de Amsterdamse Haven.

Het 40.000 m² logistieke bedrijfsgebouw, gelegen aan de Beiraweg 2-8 in Amsterdam, maakt onderdeel uit van het door DCAM in 2014 verworven logistieke park, ontwikkeld door DHG.

De huidige portefeuille van DCAM bestaat uit 550.000 m² logistieke bedrijfsruimte met een geschatte waarde van ruim € 500 miljoen. DCAM richt zich de komende jaren op verdubbeling van haar “assets under management” door zowel attractieve beleggingen te verwerven als door eigen ontwikkelingen op de logistieke hotspots van Europa.

De Fetim Group is een internationale handelsonderneming, gespecialiseerd in design, ontwikkeling, marketing en verkoop van bouwproducten, vloeren, woningdecoratie en sanitair. De Fetim Group is al bijna 100 jaar actief in meer dan 40 landen binnen en buiten Europa en levert zowel aan professionele eindgebruikers als aan retailers.

Ekaterina Avdonina, Managing Director van DCAM: We onderhouden goede contacten met onze huurders, mede daarom heeft een van onze grootste huurders uit de portefeuille besloten haar huurovereenkomst te verlengen. Ons logistieke park in de Amsterdamse Haven is van zeer hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de professionele logistieke bedrijven. We blijven op zoek naar vergelijkbare projecten en ook op andere logistieke hotspots dan de Amsterdamse Haven  werken wij graag samen met sterke huurders zoals Fetim.

Appelhoven Vastgoedadviseurs begeleidde Fetim Group bij deze transactie.

DCAM werd geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief