Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

CTPark Amsterdam City verwelkomt Growy!

oktober 8, 2023

Amsterdam, 08 oktober 2023, CTP heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Growy, een wereldwijd, in Nederland opgericht vertical farming bedrijf.

Growy heeft zich gecommitteerd aan 4.750 kantoor- en magazijnruimte op CTPark Amsterdam City. De locatie, het moderne ontwerp en de lage impact op het milieu van het park bieden de perfecte oplossing voor de behoeften van Growy. CTPark Amsterdam City is meer dan alleen een logistieke hub; het is een duurzaam ecosysteem dat bedrijven als Growy in staat stelt te opereren en groeien en tegelijkertijd prioriteit te geven aan het milieu.

“Het hebben van de faciliteiten om verse, hoogwaardige en voedzame producten te telen en de infrastructuur om onze emissievrije distributieactiviteiten te faciliteren zijn essentieel voor Growy’s vertical farm in Amsterdam. CTPark Amsterdam City heeft dit allemaal en biedt duurzame, geavanceerde oplossingen om te voldoen onze ambities voor milieubewuste en commercieel levensvatbare stadslandbouw.” – Ard Van de Kreeke, oprichter van Growy.

INDUSTRIAL real estate partners is verantwoordelijk voor de verhuur van CTPark Amsterdam City.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief