Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Crane Worldwide Logistics huurt distributiecentrum van ca 18.500 m².

september 13, 2023

Tilburg, 13 september 2023 – Een particuliere ontwikkelende belegger heeft een door haar ontwikkeld distributiecentrum verhuurd aan Crane Worldwide Logistics. Crane Worldwide Logistics is een internationale logistieke dienstverlener met een hoofdkantoor in Houston, Texas. Crane Worldwide is actief in 30 landen en heeft in totaal 130 vestigingen.

Voor de expansie in Nederland huurt Crane Worldwide een nieuw distributiecentrum van ca 18.500 m² op bedrijventerrein Majoppeveld-Zuid te Roosendaal. Dit distributiecentrum wordt langjarig gehuurd en wordt naast de locaties in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg haar vierde distributiecentrum in Nederland.

Het zeer recent opgeleverde distributiecentrum is gebouwd door Valeres en voldoet aan alle duurzaamheidseisen die vandaag de dag gangbaar zijn, zo is het gebouw full electric.

Het gebouw, gelegen in één van de belangrijke logistieke hotspots van Nederland, bestaat uit ca. 13.650 m² distributieruimte, 4.000 m² mezzanine vloer en 850 m² kantoorruimte.

Deze transactie werd begeleid door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief