Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Clarion Gramercy verwerft 45.000 m² aan logistiek vastgoed van Nabuurs

september 17, 2019
Schiphol 17 september 2019 – Clarion Gramercy, beheerder van een vastgoedbeleggingsfonds gespecialiseerd in logistieke en industriële activa, heeft een portefeuille van 5 gebouwen van Nabuurs Supply Chain Solutions verworven middels een Sale and Leaseback transactie. De koopsom bedroeg ruim 30 miljoen euro.

De portefeuille bestaat uit drie bestaande panden in Katwijk aan de Maas en twee built to suit panden in Katwijk aan de Maas en het daarnaast gelegen Haps in Oost-Brabant. Deze projecten zullen turn-key worden opgeleverd in december 2019 en juli 2020.

Nabuurs, een vooraanstaande Nederlandse logistieke dienstverlener, heeft nieuwe 10-jarige huurovereenkomsten afgesloten voor deze panden.

In april van dit jaar kondigde Clarion Partners LLC, een toonaangevend bedrijf in vastgoedvermogensbeheer met meer dan 51 miljard dollar aan beheerde activa, de overname aan van een meerderheidsbelang in Gramercy Europe. Daarmee werd de leidende positie van Clarion in de VS, met een portfolio van 16 miljard dollar en 700 panden aan activa in de logistieke sector, gecombineerd met het team van Gramercy Europe dat de afgelopen zes jaar verantwoordelijk was voor meer dan 3 miljard dollar aan vastgoedtransacties in Europa.

Clarion Gramercy werd bij deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief