Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Bunzl en Nabuurs Logistiek betrekken samen nieuw DC van 34.000 m² in Haps

april 6, 2023

Schiphol, 6 april 2023 – Bunzl Retail and Industry en Nabuurs Logistiek betrekken gezamenlijk het DC dat Nabuurs Real Estate heeft ontwikkeld op Bedrijvenpark Laarakker in Haps.

Het zeer recent opgeleverde distributiecentrum is gebouwd door Heembouw en voldoet aan alle duurzaamheidseisen die vandaag de dag gangbaar zijn. Zo is het gebouw full electric en heeft het een BREAAM label op niveau very good.

Het gebouw, op zicht gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venlo, bestaat uit 29.000 m² distributieruimte, 3.200 m² mezzanine vloer en 1.500 m² kantoorruimte. Nabuurs zal op deze locatie haar hoofdkantoor vestigen en een gedeelte van de distributieruimte gebruiken voor een van haar grotere klanten. Alle overgebleven meters zullen door Bunzl in gebruik worden genomen.

Het distributiecentrum is verworven door Aberdeen en daarmee is het haar tweede acquisitie op Bedrijvenpark Laarakker in Haps.

Bunzl werd bij de aanhuur juridisch bijgestaan door Greenberg Traurig en commercieel geadviseerd door 1530 Real Estate.

Nabuurs Logistiek werd bij de totstandkoming van de gehele ontwikkeling, de verkoop aan Aberdeen en de gedeeltelijke verhuur aan Bunzl juridisch bijgestaan door CMS en commercieel door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief