Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Borghese Logistics verkoopt 22.000 m² distributiecentrum in Dordrecht aan AEW

februari 10, 2021

Rotterdam, 10 februari 2021 – Borghese Logistics heeft een nieuw distributiecentrum in Dordrecht verkocht aan AEW, een beheersmaatschappij voor vastgoedinvesteringen.

Het distributiecentrum wordt ontwikkeld door Borghese Logistics en betreft een state-of-the-art distributiecentrum van circa 22.000 m² in totaal. Het nieuwe distributiecentrum wordt opgeleverd met het duurzaamheidslabel BREEAM-certificering Very Good en wordt voorzien van zonnepanelen op het dak. Momenteel is 14.000 m²  verhuurd aan ELCEE en is 8.000 m² logistieke bedrijfsruimte nog beschikbaar.

Het nieuwe logistieke park heeft een eigen verbinding naar de A16 met aansluiting op de N3 en de A15. Dit zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant. De nabijheid van de Dordtse Zeehaven, Terminal Alblasserdam, en de havens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen garandeert een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over weg, rail en water.

Het distributiecentrum is ontworpen door MIES Architectuur. Pleijsier Bouw Genemuiden is verantwoordelijk voor de realisatie. De oplevering van het pand staat gepland voor medio 2021.

AEW werd in deze transactie geadviseerd door Loyens Loef. Borghese Logistics is geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners en CMS .

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief