Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Bonded Services huurt circa 11.000 m² in AMS Cargo Center Schiphol

september 3, 2018

SCHIPHOL, 3 september 2018 – Bonded Services (International) heeft per 1 augustus een huurovereenkomst gesloten voor twee units en omvat in totaal circa 11.000 m² warehouse in AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park.

Bonded Services is na Independent World Services (IWS) en ViaEurope de derde huurder van AMS Cargo Center. Hiermee is het recent opgeleverde gebouw voor 80% verhuurd en is er nog slechts één unit beschikbaar voor verhuur van circa. 8.000 m².

AMS Cargo Center is gelegen op Schiphol Logistics Park en betreft een nieuw multi-tenant distributiecentrum met een totale oppervlakte van ca. 34.000 m², verdeeld over vijf units. De locatie is uitstekend bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de autosnelweg A4 (Amsterdam – Den Haag). Het cargo platform van Amsterdam Airport Schiphol is in minder dan vijf minuten te bereiken.

Bonded Services maakt sinds oktober 2017 onderdeel uit van Iron Mountain Incorporated, een internationaal beursgenoteerd bedrijf (NYSE: IRM), gespecialiseerd in opslag, bescherming en beheer van informatie en bedrijfsmiddelen.

AMS Cargo Center is in een JV ontwikkeld door Built to Build en Proptimize. Het gebouw is eerder dit jaar verkocht aan Deka Immobilien GmbH. De verkoper van de grond was SADC en INDUSTRIAL real estate partners is betrokken bij de verhuur.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief