Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Arrow Capital Partners verhuurt 4.250 m² in Nieuw Vennep

maart 14, 2024

Amsterdam, 14 maart 2024 – Arrow Capital Partners heeft namens een van haar fondsen een langjarige huurovereenkomst gesloten met een collectief van samenwerkende logistieke ondernemingen zijnde Dutch Qargo, Blackbird Roadfreight en PPE Plane Parcel Express voor het gebouw gelegen aan de Pesetaweg 20 in Nieuw Vennep. Vanuit deze nieuwe locatie zullen de samenwerkende bedrijven logistieke en warehouse activiteiten gaan aanbieden.

Het moderne en zelfstandige bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein Nieuw Vennep zuid en bestaat uit circa 3.125 m² bedrijfsruimte en circa 1.125 m² kantoorruimte. Op het dak van het gebouw zijn 76 parkeerplaatsen gelegen. Arrow Capital Partners heeft het gebouw verduurzaamd en gerenoveerd opgeleverd. 

Arrow Capital Partners is een private investeringsmaatschappij gespecialiseerd in commercieel vastgoed met potentieel voor toegevoegde waarde en herpositioneringsmogelijkheden, die zowel met eigen vermogen als met vreemd vermogen investeert. Arrow heeft 12 kantoren in Azië-Pacific en Europa, met een beheerd vermogen van meer dan $5 miljard in vastgoed.

Verhuurder Arrow Capital Partners werd bij de totstandkoming van de transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief