Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

APEX Logistics International huurt circa 2.440 m² logistieke ruimte op Fokker Logistics Park

oktober 26, 2016

SCHIPHOL 26 oktober 2016 – Anthony Fokker Business Park CV heeft in samenwerking met INDUSTRIAL Real Estate Partners ruim 2.440 m² logistieke bedrijfsruimte met kantoren verhuurd aan Apex Logistics International op het Fokker Logistics Park in Schiphol. Het kantorengedeelte beslaat 530 m² en er zijn 15 parkeerplaatsen.

Huurder Apex Logistics International is een in China opgerichte Global Supply Chain Service Provider met wereld wijde dekking. Het bedrijf heeft meer dan 2000 werknemers verdeeld over 18 kantoren in Azië, 11 kantoren in de Verenigde Staten en nu dus een nieuw hoofdkantoor voor Europa op Schiphol.

Fokker 5 is het derde gebouw op het Fokker Logistics Park dat wordt gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie. Het eerder gerealiseerde gebouw Fokker 7+8 is daarvoor gekozen als winnaar van de Nationale duurzaamheidsprijs staal. Ook dit gebouw is een multifunctioneel gebouw van dat modulair en demontabel is geconstrueerd met gezonde materialen vanuit de Cradle to Cradle filosofie. De oplevering is begin 2017.

Fokker 5 wordt gerealiseerd door Anthony Fokker Business Park C.V., een samenwerkingsverband tussen Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. De verhuur is tot stand gebracht door INDUSTRIAL real estate partners.

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief