Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Anthony Fokker Business Park CV verhuurt ruim 4.000 m² op Fokker Logistics Park

november 4, 2015

IMG_6481SCHIPHOL 2 november 2015 – Anthony Fokker Business Park CV heeft in samenwerking met INDUSTRIAL real estate partners ruim 4.000 m² logistieke bedrijfsruimte met kantoren verhuurd aan NNR Global Logistics en Apex Global Logistics op het Fokker Logistics Park in Schiphol.

Het betreft gebouw Fokker 14 een ontwikkeling van Anthony Fokker Business Park CV, een samenwerking tussen Volker Wessels, Reggeborgh Groep en Delta Development Group. Het gebouw is recent opgeleverd.

Huurder NNR Global Logistics is een van origine Japanse logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in Airfreight, Oceanfreight en 3rd party logistics activities. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Nishitetsu Group en heeft haar hoofkantoor in Fukuoka Japan. Het totale concern heeft 18.000 medewerkers, verdeeld over 92 bedrijven met een zwaartepunt in de transport- en logistieke sector.

Huurder Apex Global Logistics is een in China opgerichte Global Supply Chain Service Provider met wereld wijde dekking. Het bedrijf heeft 1.200 werknemers verdeeld over 14 kantoren in Azië, 7 kantoren in de Verenigde Staten en nu dus een nieuw hoofdkantoor voor Europa op Schiphol.

Beide huurders hebben gekozen voor het Fokker Logistics Park vanwege de goede beveiliging op het park en de hoogwaardige kwaliteit van de ontwikkelde gebouwen. Ook de toegepaste duurzaamheidsprincipes en uitstraling van het park worden door de huurder omarmd.

Anthony Fokker Business Park CV levert eveneens medio december 2015 het eerste “Cradle to Cradle“ distributiecentrum ter wereld op. Het betreft het speculatieve en uiterst duurzaam ontwikkelde distributiecentrum van het  19.000 m² op Fokker 7. Ruimten zijn beschikbaar vanaf circa 5.000 m².

INDUSTRIAL real estate partners is de verhurende makelaar voor genoemde projecten en heeft de transactie met beide huurders tot stand gebracht.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief