Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

AEW/Borghese verhuurt 5.000 m²distributieruimte in de Amsterdamse haven

december 9, 2019

Schiphol 9 december 2019 –  AEW/Borghese Logistics heeft circa 5.000 m² bedrijfsruimte en 120 m² kantoorruimte aan de Kaapstadweg 36D in Amsterdam langjarig verhuurd aan SternFacilitair B.V.

SternFacilitair B.V. is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep. Stern Groep is een van de grootste automotive concerns in Nederland en is marktleider op het gebied van automobiliteit.

De Kaapstadweg is strategisch gelegen in de Amsterdamse haven, een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van 100 miljoen ton per jaar behoort Amsterdam tot de top vijf zeehavens van West-Europa. De strategische en centrale ligging in Europa maakt de haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten.

Na afronding van deze transactie is er nog 5.000 m² bedrijfsruimte direct beschikbaar in deze tweede fase van de totale ontwikkeling (67.000 m²) aan de Kaapstadweg. De derde fase (B3) van circa 27.000 m² is reeds in voorbereiding en zal na verwachting Q4 2020 worden opgeleverd.

JLL bracht deze transactie tot stand voor verhuurder AEW/Borghese in collegiale samenwerking met INDUSTRIAL real estate partners.

Stern Facilitair werd bij deze transactie bijgestaan door Colliers International.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief