Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Aberdeen Standard verwerft 43.000 m² nieuw distributiecentrum in Venlo

februari 14, 2019

TILBURG 14 februari 2019 – Aberdeen Standard heeft onlangs een koopovereenkomst getekend met H. van den Boogaard Projecten B.V. voor het in aanbouw zijnde distributiecentrum op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo. Aberdeen Standard financiert de ontwikkeling en heeft inmiddels de grond afgenomen van Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo.

Het distributiecentrum omvat circa 39.061 m² logistieke ruimte, 2.759 m² mezzanine en 1.096 m² kantoorruimte. Op het buitenterrein worden 175 parkeerplaatsen voor personenwagens aangelegd.

Het pand is langjarig verhuurd aan Wetron Transport & Logistiek uit Weert. Wetron is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van transport en logistics.

In opdracht van H. van den Boogaard Projecten B.V. is VDR Bouwgroep uit Deventer in november gestart met de bouw van het pand. De oplevering staat gepland voor september 2019.

Koper Aberdeen Standard werd commercieel geadviseerd door NL real estate en juridisch door DLA Piper.

INDUSTRIAL real estate partners adviseerde H. van de den Boogaard Projecten B.V. bij de verhuur aan Wetron, aankoop van de grond en de verkoop van de ontwikkeling aan Aberdeen Standard. Juridisch werd H. van de den Boogaard Projecten B.V. bijgestaan door Stijl Advocaten.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief