Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

Panalpina huurt 6.800 m² distributiecentrum op Fokker Logistics Park Schiphol

oktober 30, 2017

SCHIPHOL 20 oktober 2017 – De Panalpina Group heeft een huurovereenkomst getekend met de Standard Life Investments Europe Real Estate Club L.P. III voor de huur van een distributiecentrum op het Fokker Logistics Park in Oude meer. 

Het distributiecentrum omvat een oppervlak van 6.157 m² bedrijfsruimte en 695 m² kantoorruimte inclusief twintig parkeerplaatsen op het terrein en is gelegen in de directe nabijheid van een ander faciliteit van Panalpina. Het distributiecentrum wordt geopend om te voldoen aan de groeiende vraag naar logistieke dienstverlening in Nederland.

Panalpina is een vooraanstaande logistieke dienstverlener met een wereldwijd netwerk verdeeld over 500 locaties in 70 landen met 14.500 werknemers.

De Standard Life Investments European Real Estate Club L.P. III is in deze transactie geadviseerd door INDUSTRIAL real estate partners. Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina.

Op Fokker Logistics Park is circa 19.000 m² beschikbaar in het recent opgeleverde gebouw 8, deelverhuur vanaf 4.000 m². Voor meer informatie neem contact op met ons kantoor op 088 989 98 98.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief