Contact ons

Nieuwsbrief

M

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief

1e fase van Green Mountains Logistics Park, 30.000 m², volledig verhuurd

januari 9, 2018

SCHIPHOL 9 januari 2018 – Rapid Logistics heeft samen met één van de grootste wereldwijde logistieke dienstverleners ruim 30.000 m² warehouse gehuurd op het nieuwe Green Mountains Logistics Park, een ontwikkeling van Borghese Logistics en AEW.

Hiermee is het eerste warehouse van deze ontwikkeling vrijwel direkt na de bouwkundige oplevering voor 100% verhuurd. Voor de volgende fase waarvan de bouw op korte termijn zal aanvangen worden al gesprekken gevoerd met kandidaten. De totale ontwikkeling van Green Mountains Logistics Park omvat circa 100.000 m² warehouse met bijbehorende kantoren, auto- en vrachtwagenparkeerplaatsen verdeeld over 4 gebouwen.

De huurders hebben, na een selectie van verschillende mogelijkheden, voor deze locatie gekozen vanwege de uitstekende bereikbaarheid tegenover het 1e linie vracht areaal, de goede zichtbaarheid vanaf de weg en de start- en landingsbaan en de mogelijkheid om op locatie verder te groeien.

Rapid Logistics is een logistieke dienstverlener met vestigingen in de regio Rotterdam en op Schiphol.

Beide transacties kwamen tot stand door bemiddeling van INDUSTRIAL real estate partners die samen met Cushman&Wakefield het makelaarsteam vormt van Green Mountains Logistics Park.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief